BLOG

New Year’s Eve – the ultimate jewellery guide

Nog even en dan gaan we 2021 in – het moment waar we denk ik allemaal naar uitkijken, want het wordt hopelijk het licht aan het einde van een hele donkere tunnel. Maar dat houdt ons niet tegen om 2020 op een hele mooie manier af te sluiten: we gaan er een feestje van maken. Om je te helpen met het creëren van de ultieme New Year’s Eve look nemen wij je hieronder mee in hoe je de perfecte feestelijke setjes maakt.

To start… Begin met iets eenvoudigs, maar wat wel al het karakter van je look bepaalt. Wij zijn hier gegaan voor de mooie Snowy White ketting om een lichte en elegante look te creëren. De mooie witte steen heeft een parelmoer effect en lijkt soms bijna licht te geven.
To spice it up… Daarna voeg je een iets kortere ketting toe, die bestaat uit een andere structuur om de look interessant te maken. We hebben hier gekozen voor de Champaign ketting. Deze is gemaakt van allemaal kleine kraaltjes en heeft een grove slot. Door het grotere slot krijgt de look iets meer spice.
Last but not least… Als laatste voeg je nog een ketting toe die nog korter valt. Zorg dat deze geen bedel heeft, dat kan de combinatie rommelig maken. Kralenkettinkjes zijn hier vaak perfect voor. Wij hebben hier gekozen voor onze klassieker: de Last Night ketting. Het witte van de pareltjes komt terug in de Snowy White ketting. Daardoor is de set mooi in evenwicht en loopt alles in elkaar over. De zwarte kraaltjes zorgen nog voor een beetje contrast.

To start… Begin met iets groters voor in je eerste gaatje. Wij kiezen hier voor de Classy Pearls oorbellen, omdat de witte parels veel te mooi zijn om niet te dragen op een feestelijke avond.
To spice it up… Je houdt een set oorbellen vaak interessant door te kiezen voor een afwisseling van bedeltjes, ringetjes en knopjes. Omdat we in het eerste gaatje hebben gekozen voor wat langere oorbellen, gaan we in het tweede gaatje voor ringetjes. Voor deze look zijn de Crystal oorbellen perfect om te dragen in een tweede gaatje. De witte steentjes passen mooi bij de witte parels van de Classy Pearls oorbellen en deze witte steentjes zijn natuurlijk ook perfect voor een feest.
Last but not least… Omdat we voor in het eerste en tweede gaatje redelijk all out zijn gegaan, kun je voor een derde gaatje nog kiezen voor iets subtiels om de look af te maken. Wij hebben hier gekozen voor de Sun After Rain oorbellen. Ze zijn klein en simpel en daardoor heel mooi om te combineren met de andere oorbellen.

Voor de armbandjes zijn we gegaan voor de combinatie van de Classy Pearls en de Message In A Bottle armbandjes. De grote parels zijn feestelijk, maar worden wat minder zwaar door deze te combineren met een subtieler armbandje, zoals de Message in a bottle armbandjes. Deze heeft mooie subtiele kraaltjes die gecombineerd zijn met een zwart kwastje en zwarte kraaltjes. De twee armbandjes vormen samen een mooi setje en zijn perfect voor een feestelijke avond.


Write A Comment

Notify Me! Wil je een mail ontvangen zodra het product weer op voorraad is?
×