FAQ

OVER LOUA

WAT IS LOUA?

LOUA is een sieradenwebshop met luxe en unieke sieraden voor jonge meiden. De sieraden zijn betaalbaar en longlasting, made with magic.

WIE ZIT ER ACHTER LOUA?

Mijn naam is Yente. Op mijn 17e begon ik met LOUA en inmiddels zijn we een jaar verder.

WAAROM BEN JE LOUA BEGONNEN?

Omdat ik altijd al de droom had iets moois op te bouwen, iets wat echt van mij was. Maar ook omdat ik geloofde in de mix van betaalbare en luxe uitziende sieraden met een oog op de trends. Deze combinatie miste ik vaak bij andere webshops.

IS ALLES HANDGEMAAKT?

Nee, 50% is handgemaakt en door mij ontworpen en 50% is ingekocht bij verschillende groothandels. Als een product handgemaakt is staat dat erbij in de beschrijving.

STAAT LOUA INGESCHREVEN BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL?

Ja, vanaf het begin. KVK-nummer: 74237144 en BTW-nummer: NL002432840B32

VERZENDING & RETOUR

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

De verzendkosten in Nederland bedragen €1,95 per bestelling of gratis bij een bestelling vanaf €35. De verzendkosten in België bedragen €3,50.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN BESTELLING ONTVANG?

Heb je op een werkdag je bestelling voor 16:00 geplaatst? Dan versturen wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Zo niet, dan wordt jouw bestelling de volgende dag verzonden. Wij leveren de bestellingen vervolgens over aan PostNL. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag en doet er gemiddeld 1-2 dagen over om het pakketje te bezorgen. In enkele gevallen is het pakketje na vijf dagen nog niet bezorgd. Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij het voor je uitzoeken.

KAN IK EEN PRODUCT RETOURNEREN?

Dat kan zeker. Zie hier hoe je jouw product kunt retourneren.

KAN IK EEN PRODUCT RUILEN?

Ruilen is bij ons helaas niet mogelijk. Je dient je originele product via bovenstaande wijze terug te sturen en vervolgens zelf het nieuwe product te bestellen, indien je het product wilt ruilen.

BETALINGEN

HOE KAN IK BETALEN?

Betalingen bij LOUA gaan veilig via Ideal of creditcard (VISA, American Express, Mastercard).

PRODUCTEN

WAAR ZIJN DE SIERADEN VAN GEMAAKT?

Al onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel, wat betekent dat ze heel lang mooi blijven. Dit materiaal blijft niet even lang mooi als sieraden gemaakt van echt goud of zilver, maar is wel heel populair vanwege de prijs-kwaliteit verhouding. Stainless steel is een legering van chroom, ijzer, nikkel en koolstof en is allergie-vrij.

HOE VERZORG IK MIJN SIERADEN?

Onze sieraden blijven uit zichzelf al heel lang mooi, maar je kunt er zelf ook voor zorgen dat ze nog langer mee gaan. Zo doe je dat:

  • Doe de sieraden af tijdens het douchen en zwemmen. Bij contact met veel water of chloor kan het materiaal gaan roesten.
  • Vermijd contact met parfums, oliën en lotions. Hier kunnen de sieraden ook op reageren, waardoor er verkleuring ontstaat.

HOE MEET IK MIJN RINGMAAT?

Met ringen werken wij in drie maten: S, M & L. Om je ringmaat te meten, kun je een passende ring gebruiken. Meet de diameter van de binnenkant van de ring en kijk welke maat je hebt:

  • 16 mm –> mt. S (USA 5,5)
  • 17 mm –> mt. M (USA 6,5)
  • 18 mm –> mt. L (USA 8)

OVERIGE VRAGEN

HOE KOM IK IN CONTACT MET JULLIE?

Voor vragen, opmerkingen of advies kun je een mail sturen naar info@louajewels.nl of contact met ons opnemen via Whatsapp (zie rechtsonder). Zet je ordernummer erbij als het gaat over jouw bestelling. Je krijgt binnen 1 dag reactie.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Als je jouw net geplaatste bestelling wilt annuleren, kun je het beste zo snel mogelijk een mail sturen naar info@louajewels.nl. Als jouw bestelling al is verzonden kunnen we helaas niets meer voor je doen.

Notify Me! Wil je een mail ontvangen zodra het product weer op voorraad is?
×