FAQ

Waarmee kunnen we je helpen?

Hieronder vind je onze veelgestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan kun je contact opnemen met info@louajewels.nl.

OVER LOUA

WAT IS LOUA?

LOUA is een sieradenwebshop met luxe en unieke sieraden voor elke vrouw. Loua biedt je handgemaakte en zorgvuldig uitgekozen producten met een oog op de trends, maar ook op originaliteit. Zodat jij je unieke jij kunt zijn.

IS ALLES HANDGEMAAKT?

Nee, ongeveer 70ˆ% is handgemaakt en 30% is ingekocht bij verschillende groothandels. Als een product handgemaakt is staat dat erbij vermeld in de beschrijving.

STAAT LOUA INGESCHREVEN BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL?

Ja: KVK-nummer: 74237144 en BTW-nummer: NL002432840B32

VERZENDING & RETOUR

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

De verzendkosten voor Nederland bedragen €1,95 per bestelling of gratis bij een bestelling vanaf €35. De verzendkosten voor België bedragen €7,50.

WAAROM IS ER EEN HOOG VERSCHIL TUSSEN DE VERZENDKOSTEN VOOR NEDERLAND EN BELGIË?

Sinds januari 2020 moeten bestellingen naar het buitenland voorzien worden van een verzendlabel en barcode. En aangezien wij in Nederland gevestigd zijn geldt dit voor bestellingen die naar België verstuurd worden. Om deze reden bedragen de verzendkosten voor België €7,50.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN BESTELLING ONTVANG?

Heb je op een werkdag je bestelling voor 16:00 geplaatst? Dan versturen wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Zo niet, dan wordt jouw bestelling de volgende dag verzonden. Wij leveren de bestellingen vervolgens over aan PostNL. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag en doet er gemiddeld 1-2 dagen over om het pakketje te bezorgen. In enkele gevallen is het pakketje na vijf dagen nog niet bezorgd. Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij het voor je uitzoeken.

KAN IK EEN PRODUCT RETOURNEREN?

Dat kan zeker. Zie hier hoe je jouw product kunt retourneren.

KAN IK EEN PRODUCT RUILEN?

Ruilen is bij ons helaas niet mogelijk. Je dient je originele product terug te sturen (zie deze pagina) en vervolgens zelf het nieuwe product te bestellen, indien je het product wilt ruilen.

BETALINGEN

HOE KAN IK BETALEN?

Betalingen bij LOUA gaan veilig via Ideal of creditcard (VISA, American Express, Mastercard).

PRODUCTEN

WAAR ZIJN DE SIERADEN VAN GEMAAKT?

Al onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel, wat betekent dat ze heel lang mooi blijven. Stainless steel is een legering van chroom, ijzer en koolstof en is allergie-vrij.

HOE HOUD IK MIJN SIERADEN MOOI?

Je kunt er zelf voor zorgen dat je sieraden extra lang meegaan. Zo doe je dat:

  • Doe de sieraden af tijdens het douchen en zwemmen. Bij contact met veel water of chloor kan het materiaal gaan roesten.
  • Vermijd contact met parfums, oliën en lotions. Hier kunnen de sieraden ook op reageren, waardoor er verkleuring ontstaat.

HOE MEET IK MIJN RINGMAAT?

Met ringen werken wij in drie maten: S, M & L. Om je ringmaat te meten, kun je een passende ring gebruiken. Meet de diameter van de binnenkant van de ring en kijk welke maat je hebt:

  • 16 mm –> mt. S (USA 5,5)
  • 17 mm –> mt. M (USA 6,5)
  • 18 mm –> mt. L (USA 8)

OVERIGE VRAGEN

HOE KOM IK IN CONTACT MET JULLIE?

Voor vragen, opmerkingen of advies kun je een mail sturen naar info@louajewels.nl of contact met ons opnemen via Whatsapp (zie rechtsonder). Zet je ordernummer erbij als het gaat over jouw bestelling. Je krijgt binnen 1 dag reactie.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Als je jouw net geplaatste bestelling wilt annuleren, kun je het beste zo snel mogelijk een mail sturen naar info@louajewels.nl. Als jouw bestelling al is verzonden kunnen we helaas niets meer voor je doen.

×
OP EEN WERKDAG VOOR 16:00 UUR BESTELD, IS DEZELFDE DAG VERZONDEN!